Complex Modern Mamaia

Despre noi

Situat pe promenada din centrul stațiunii, Complex Modern Mamaia, prima unitate All Inclusive din stațiune, este locul perfect pentru o vacanță perfectă pentru familia ta. Poziționat perfect, la numai doi pași de plajă, complexul oferă o panoramă deosebită asupra mării din balcoanele sale generoase. Încă din lobby veți fi surprinși de notele deosebite de eleganță cu care a fost decorat complexul, elemente care vă vor conduce pe parcursul întregii vacanțe.

Pozitionare 100%
Calitate 100%
Profesonalism 100%

"Camerele generoase, modernizate recent, decorate în note calde oferă tot confortul necesar unei vacanțe reușite la malul mării."

5/5

Maria Ionescu

CUSTOMER SERVICE
Gustos și savuros

Restaurant

Preparatele culinare, extrem de diversificate, au fost concepute astfel încât să vă asigure o experiență culinară completă pe tot parcursul zilei. De la micul dejun care vă va încărca cu un plus de energie, continuând cu un prânz savuros și terminând cu o cină delicioasă vă veți bucura de gusturi deosebite și surprinzătoare. Meniurile tematice vă vor conduce într-o experiență culinară în diverse locuri de pe glob astfel încât amintirile de la mare să fie extrem de frumoase.

Pachetele All Inclusive au fost concepute să vă ofere o vacanță fără griji și plină de surprize plăcute.

Diversificare 100%
Savoare 100%
Delicii 100%
SOARE SI MULTA VITAMINA D

Plaja & Beach Bar

Plaja proprie se află exact în fața complexului, într-o zonă liniștită și vă așteaptă cu:
- șezlonguri
- umbrele gratuite

Suntem pregătiți să vă răsfățăm papilele gustative încă de la primele ore ale dimineții în cadrul barului de la piscină.

Pozitionare 100%
Sezlonguri si umbrele 100%
Bauturi fine 100%
SPORT SI SAUNA

Miscare & Relaxare

Nu i-am uitat nici pe cei mai activi dintre oaspeții care au la dispoziție
- sală de fitness
- teren de volei
-teren minifotbal
- tenis de masă
- saună în care se pot reface și relaxa după o tură de alergare pe faleză sau plajă.

Ne gândim la toate, pentru ca timpul petrecut la noi să fie de calitate, iar vacanța de neuitat.

Relaxare 100%
Sanatate 100%
Miscare 100%
RACOARE

Piscine exterioare

Piscinele exterioare sunt punctul de atracție în zilele călduroase de vară de la primele ore ale dimineții și până seara târziu.
- piscină exterioară pentru adulți.

Meriți un moment de relaxare alături de familia ta!... o cafea aromată, un cocktail savuros, distracție la maxim, emoția vacanței perfecte!

Siguranta 100%
Distractie 100%
Activitati variate 100%
BUCURIA COPIILOR

Distractie pentru cei mici

Și pentru că vacanța este bucuria copiilor am pregătit pentru cei mici numeroase surprize astfel încât bucuria lor să fie maximă și să-și dorească să revină la Complex Modern Mamaia.
Piscina de mică adâncime, locul de joacă din zona de verdeață, meniul special pentru copii, activitățile recreative și spectacolele de animație vor aduce multe zâmbete din partea celor mai mici dintre oaspeții noștri. Animatori simpatici ii vor distra zilnic pe cei mici cu jocuri interactive, karaoke, spectacole de magie, dance party, face painting, baloane modelate, filme si tot felul de ghidusii.

Siguranta 100%
Distractie 100%
Activitati variate 100%
BUCURIA ADULȚILOR

Distractie pentru cei mari

Și pentru că o vacanță pe litoral înseamnă și distracție și divertisment în fiecare seară vă vom conduce într-o altă poveste artistică.
Spectacolele de muzică, dans și umor vor face deliciul oaspeților seară de seară, aducând momente de relaxare pe tot parcursul vacanței.
Artiști consacrați, dansatori talentați și animatori de excepție vă vor antrena în showurile care vor avea loc în fața scenei din zona piscinei și vor aduce o atmosfera extraordinară care va continua până seara târziu.

Dans 100%
Muzică 100%
Umor 100%

Povestea ta de vacanta incepe cu noi!

Alege conceptul ALL INCLUSIVE
pentru vacanța perfectă a familiei tale!

Rezerva acum si beneficieze de cele mai mari discounturi pentru vacanta familiei tale!

Parcarea contra cost, în limita disponibilității

20LEI/ ZI

Umbrele/sezlonguri, în limita disponibilității

GRATUIT